İçeriğe geç

BURGER HOME

Hesap silme

Nasıl silinir

  1. BURGER HOME uygulamasında veya burger.azem.cloud adresinde hesabına giriş yap.
  2. Hesabım › Güvenlik ekranını aç.
  3. “Hesabı sil” bölümünde onay kutusunu işaretle ve “Hesabımı kalıcı olarak sil” düğmesine bas.

Giriş yapamıyorsan şifreni “Şifremi unuttum” ile yenileyebilir veya Hesabım › Destek ekranından yazabilirsin.

Güvenlik ekranına git

Silinen veriler

Ad, telefon, e-posta, şifre, bağlı sosyal hesaplar, adresler, favoriler, bildirimler, destek mesajları, bülten aboneliği ve tüm oturumlar işlem anında silinir.

Saklanan veriler

Siparişlerin tutar ve ürün bilgileri mali kayıt yükümlülüğü nedeniyle saklanır; bu kayıtlardan ad, telefon, adres ve teslimat notu çıkarılır. Açık (henüz teslim edilmemiş veya iptal edilmemiş) bir siparişin varken hesap silinemez.

Gizlilik politikası